Walk'n'Talk

Vi ved alle hvor vigtigt det er at få rørt os, dyrke motion og få frisk luft. På daglig plan. Men hvorfor kan det så være så svært og udfordrende at få det gjort? 
Det svar vil jeg gerne hjælpe dig med at komme nærmere på. 

Vores ubevidste tanker udgør 90-95% af vores dagligdag, dvs. der er altså kun 5-10% tilbage af de bevidste tanker. Tit og ofte handler de om hvor svært det er at nå - få - gøre ting. Og hvis ikke det handler om alt det negative, så handler det måske i stedet om hvilken mad skal jeg spise i dag, hvornår skal børnene hentes, har jeg husket at slukke kaffemaskinen osv.

Mønstre og Vaner.

Disse bevidste/ubevidste mønstre og vaner er der en vej ind til.
For hvad nu hvis du ikke var dine tanker? Hvad nu hvis du ikke stolede en fis på dine tanker? Hvad nu hvis alt det du gør og siger var en kopi af noget dine rollemodeller har vist dig, sagt til dig, gjort imod dig? 
Ville du så være en anden end den du er i dag?

Alt dette vil jeg gerne hjælpe dig til at komme nærmere på, og ved at bruge naturen, motion og frisk luft som vores støtte, kan du muligvis nå ind i en meditativ tilstand hvor du får svar og kan se, tydeligere end før. Hvad end din udfordring er, kan vi sammen finde en mulig løsning til at løsne knuden og til sidst slippe den helt.

Gåturen:

Vi skal bruge minimum 1 time sammen og gåturen kan planlægges efter hvor langt du kan gå. Måske er det 1 km, måske er det 30 km. Jeg planlægger turen efter dine ønsker og mål, så skal du blot dukke op, med din vandflaske og evt. mad. Du kan dermed slippe præstationen. Du kan få lov til at være, præcis som du er, med lige præcis det du har brug for. Om det er langsom/hurtig gang, sang/dans i naturen, råben og kropsbevægelse, jeg er ved din side og hjælper dig med det DU har brug for. Jeg er ærlig overfor det jeg ser, mærker og hører på dig.
Ærlighed kan for nogen være barsk men husk at hvis du vil ændre, så må du lære at se først.

Jeg mærker ind i din energi igennem hele turen. Og jeg støtter dig i den proces du er i. Beskeder, redskaber og øvelser kan meget nemt være en af de ting den åndelige verden hjælper mig med at formidle videre til dig, autentisk og ærligt.

Som udgangspunkt foregår gåturen et sted du ikke har gået før. Det vigtigste for mig er at du helst ikke er kendt i området, så har du nemlig mulighed for at slippe kontrollen over hvor vi er og hvor vi skal hen.

Livet viser os nogle gange veje vi aldrig har gået på før, og det er med den energi jeg gerne vil give dig oplevelsen af ikke at vide hvor du er på vej hen. Bare for et par timer eller 4.