Healings Massage

Kroppen har en automatisk tendens til at lagre tanker og følelser. Dette kan vise sig som diverse spændinger, smerter og i sidste ende sygdom i vores fysiske krop.
Healings Massage handler i stor grad om at mærke din krop og vende tilbage til den uden at blive forskrækket over reaktionerne den kan give.
Massagen tager udspring fra Healings Massagens fine og dybe kontakt. Jeg vil dog til hver en tid arbejde intuitivt og bruger evt. klangskåle, klokker, krystaller, røgelse, mantra sang, musik og hvad jeg ellers fornemmer du har behov for som klient. Dette er forskelligt fra sjæl til sjæl.
Hele kroppen bliver hver gang masseret igennem med største medfølelse, respekt og empati. Samarbejdet her består i at du forsøger og slappe af og være med det der sker, alt imens jeg arbejder mig
igennem din krop med langsomme masserende strøg.
Da det for mange kan være grænseoverskridende at ligge uden tøj på vil der under massagen kun være én kropsdel fremme ad gangen. Det vil sige du er aldrig fuldstændig blottet og ingen af dine intime dele vil blive masseret. Enten har du undertøj, et par leggins eller lignende og en top/t-shirt på. Alt dette uden dine grænser overskrides. Under selve behandlingen kan det at blive berørt udenpå tøj og/eller tæppe være ligeså effektfuldt som det at blive masseret på huden.

Vi starter med en kort samtale hvor vi sammen vil finde ud af hvor i kroppen dine spændinger sidder og hvor vores fokus skal være. Har du en tendens til at spænde op her og der, ligger der oftest noget dybere i disse spændinger, som for eksempel gamle gentagne reaktioner og/eller traumer. Under samtalen vender vi også om du har nogle intime og private grænser og om du ønsker fokus på en bestemt kropsdel. Dog vil jeg stadig massere eller berøre hele din fysiske og energetiske krop.
Efter samtalen ligger du dig på briksen, under lagenet og det varme uldtæppe. Jeg vil starte med at få dig til at slappe af inden selve massagen begynder. Enten ved hjælp af vejrtræknings og/eller visualiserings øvelser. Når jeg fornemmer du er nogenlunde rolig vil jeg arbejde med langsomme strøg gennem hele din krop. Jeg bruger en dejlig ikke fedtende mandelolie der glider nemt på kroppen. Under massagen er der stilhed, muligvis kun afbrudt af rolig baggrunds musik, så du vil have rig rum og masser af mulighed for at være alene med dig selv i denne befriende stund. Jeg vil bruge min intuition til at mærke og se de ting der er oppe i dit liv for tiden. Du vil måske selv have/mærke tanker og følelser under massagen og sker dette er det bedste du kan gøre blot at være med det og lade det ske der skal ske. Grin, gråd, irritation, alt er tilladt og jeg vil støtte dig det bedste jeg kan. Det vigtigste er at du også følger din intuition og gør det der er rigtigt for dig. Bevæg din krop hvis dette føles rigtigt. Jeg vil under massagen bede dig vende dig og evt. fortælle dig når og hvis jeg flytter på dit tøj.

Til slut runder vi af med endnu en kort samtale hvor vi vender de ting der har været oppe hos os begge. Du kan de efterfølgende dage være ekstra sensitiv og følelsesladet. Og da din krop har afgivet en masse
affaldsstoffer vil du have brug for at drikke rigeligt vand og evt. sove mere end du er vandt til. Lyt og vær tro imod det du mærker.

Har du været til behandling hos mig og bliver du i tvivl eller utryg ved nogle af dine reaktioner er du meget velkommen til at kontakte mig.

(Jeg forventer at du fortæller mig hvis du tager receptpligtig medicin, inkl. psykofarmaka.)