Healings Massage

Kroppen har en automatisk tendens til at lagre tanker og følelser. Dette kan vise sig som diverse spændinger, smerter og i sidste ende sygdom i vores fysiske krop.
Healings Massage handler i stor grad om at mærke din krop og vende tilbage til den uden at blive forskrækket over reaktionerne den kan give.
Jeg arbejder intuitivt og møder din krop præcis hvor den er. Massagen er en hel krops massage der som udgangspunkt altid har det samme grund set-up. Jeg starter og slutter samme sted hver eneste gang. Hvad der sker under behandlingen er lidt mere frit.
Jeg kan finde på at bruge klangskåle, klokker, krystaller, røgelse, musik og hvad jeg ellers fornemmer du har behov for som klient. Dette er forskelligt fra sjæl til sjæl.
Hele kroppen bliver berørt og masseret med største medfølelse, respekt og empati. Det eneste du skal er at forsøge og slappe af og være med det der sker, alt er velkomment og intet er tilfældigt.
Da det for mange kan være grænseoverskridende at ligge uden tøj på vil der under massagen kun være én kropsdel fremme ad gangen. Det vil sige du er aldrig fuldstændig blottet og ingen af dine intime dele vil blive masseret. Enten har du undertøj, et par leggins/shorts og en top/t-shirt på. Alt dette uden dine grænser overskrides. Under selve behandlingen kan det at blive berørt udenpå tøj og/eller tæppe være ligeså effektfuldt som det at blive masseret på huden.

Behandlingen:

Vi starter med en for samtale hvor vi sammen finder ud af hvor fokus skal være. Har du en tendens til at spænde op her og der, ligger der oftest noget dybere i disse spændinger, som for eksempel gamle gentagne reaktioner og/eller traumer. Under samtalen vender vi også om du har nogle intime og private grænser og om du ønsker fokus på en bestemt kropsdel. Dog vil jeg stadig massere eller berøre hele din fysiske og energetiske krop.
Efter samtalen ligger du på briksen, med eller uden tøj. Jeg starter med at få dig til at slappe af. Enten ved hjælp af vejrtræknings og/eller visualiserings øvelser. Når jeg fornemmer din krop er nogenlunde rolig vil jeg arbejde med langsomme strøg igennem hele din krop. Under massagen er der stilhed, muligvis kun afbrudt af rolig baggrunds musik, så du vil have rig rum og masser af mulighed for at være alene med dig selv i denne befriende stund. Jeg bruger min intuition til at mærke og se de ting der er oppe i dit liv for tiden. Du vil måske selv have/mærke tanker og følelser under massagen og sker dette er det bedste du kan gøre blot at være med det og lade det ske der skal ske. Grin, gråd, irritation, alt er tilladt og jeg vil støtte dig det bedste jeg kan. Det vigtigste er at du også følger din intuition og gør det der er rigtigt for dig. Bevæg din krop hvis dette føles rigtigt. Jeg fortæller dig hvornår du skal vende dig og jeg kalder dig tilbage når massagen er færdig. Jeg spørger/informere dig også når/hvis jeg flytter på dit tøj.

Til slut runder vi af med en kort slut samtale hvor vi vender de ting der har været oppe hos os begge. Du kan de efterfølgende dage være ekstra sensitiv og følelsesladet. Din krop har afgivet en masse affaldsstoffer og du vil have brug for at drikke rigeligt vand og muligvis sove mere end du er vandt til. Lyt og vær tro imod det du mærker.(Jeg forventer du fortæller mig hvis du tager receptpligtig medicin, inkl. psykofarmaka. Er du påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer  på behandlingsdagen udsættes din behandling, og samtale terapi kan i stedet tilbydes. Energierne jeg arbejder med i mine behandlinger kan ikke støtte op omkring en stærkt dopet fysisk krop. Derimod kan samtale terapi og en evt. søgen efter baggrunden for dette misbrug i stedet findes frem.)