Kvinden bag AlignYourLife

Louise Petri

Jeg er født og opvokset i provinsbyen Hundige udenfor København. Jeg arbejder, ved siden af mine klient behandlinger, i en respiratorisk hjælper funktion, som Autoriseret Social og Sundheds Assistent. Jeg blev færdiguddannet i 2004 og har siden arbejdet både på sygehus, i psykiatrien og i hjemmeplejen.

I løbet af min barndom og ungdom var jeg meget glad for musik, sang og teater. Jeg udforskede mange kreative musikalske indslag og mente at det var her al min energi skulle lægges.
Jeg fandt dog aldrig ro ved dette og kunne mærke at min plads var et andet sted, jeg vidste bare ikke hvor.
I løbet af 20’erne fik jeg mange input til den spirituelle verden, men det var først da min Clairvoyante veninde og jeg snakkede om åndelige vejledere, engle og livet efter døden at jeg fik øjnene op for mine evner.
Det gav mere og mere mening for mig at alle de tanker og pudsige input jeg havde om mig selv og andre, var åndelige væsner der prøvede at komme igennem med beskeder, til andre og hjælpe mig til at indse jeg havde/har Clairvoyante evner.
Jeg fik i den forbindelse lagt et livs horoskop og fik her at vide jeg havde store evner som healer og da jeg hørte det, faldt alt for første gang på plads for mig. Brikken der mangler i et puslespil og pludselig bliver fundet og lagt det helt rigtige sted. Wow....
Jeg gik direkte hjem og søgte ind på Københavns healerskole og mit sind blev pudsigt nok øjeblikkeligt roligt og stille.
Det var starten på en fantastisk rejse som jordisk væsen.

10 år efter den erkendelse

Har jeg nu - en 3 årig Clairvoyant Healer uddannelse, kursus i Healings Massage og en CHAI Tantra Behandler uddannelse. Jeg har undervist i chakra teori, energi legemer, healing, åndelig kontakt, meditation og jeg har afholdt diverse events med/uden dans, bevægelse, meditation, trommerejser, ceremoniel cacao, bål, regn/slud, sol, måne energier, indendørs og udendørs. Samt alle mine klient behandlinger igennem årene.

Jeg har fundet mit kald og det er mit livs formål at hjælpe andre! Hjælpe dem med at se sig selv.
Mine egne oplevelser her i livet har været stormende og på baggrund af det har jeg mulighed for at vise dig et kæmpe spejl af vores evige eksistens og autentiske væren.

Min rejse ind i den spirituelle verden har været hård og fyldt af ekstremme selverkendelser og indsigter, ikke mindst i egne, men også andre menneskers reaktions mønstre.

Min selvbevidsthed og selverkendelse har gjort mig til den jeg er i dag, og hver eneste dag dykker jeg dybere ind i min indre kerne. Fra hovedet til hjertet. Jeg bliver aldrig færdig med at lære.
Og jeg forsøger at have hjertet med i alt jeg gør og dette er det bedste jeg kan gøre!

På trods af min dybe indsigt i egne mønstre og vaner, er jeg også hende der bare gerne vil holdes om og hende med dårlige hår dage. Alt dette, og meget mere, er med til at definere mig som menneske i det 20’århundrede.
Alle de krav der bliver stillet og forventet af os kan være hårde at leve op til.
Men min mavefornemmelse, for egen rejse bliver stærkere for hver eneste dag der går.Først når vi erkender at alting starter med os selv. - At vi er nød til at elske og tilgive os selv.
Så kan vi begynde at arbejde anerkendende og indsigtsfuldt i alle vores relationer.
Vejen kan være lang og synes som om den aldrig ender.
Men det er præcis dette der gør at vi kan åbne op for vores sjælsudvikling og vores jordiske liv.