Om mig

Jeg er født i 1982, opvokset i provinsbyen Hundige udenfor København. Jeg arbejder ved siden af mine klient behandlinger som autoriseret Social og sundheds assistent og har gjort dette siden 2004.

I løbet af min barndom og ungdom har jeg altid været glad for musik, sang og teater. Jeg har udforsket mange kreative musikalske indslag og mente at det var her alt min energi skulle ligges. Jeg fandt dog aldrig ro ved dette og kunne mærke at min plads var et andet sted, jeg vidste bare ikke hvor.
I løbet af 20’erne fik jeg mange input til den spirituelle verden men det var først da min Clairvoyante veninde og jeg snakkede om åndlige vejledere, engle og livet efter døden at jeg fik øjnene op for mine evner.
Det gav mere og mere mening for mig at alle de tanker og pudsige input jeg havde om mig selv og andre, var åndlige væsner der egentlig prøvede at hjælpe mig til at indse jeg havde/har Clairvoyante evner.
Jeg fik i den forbindelse lagt et livs horoskop og fik her at vide jeg havde
evner som healer og da jeg hørte det, faldt alt for første gang på plads for mig. Brikken der mangler i et puslespil og pludselig bliver fundet og lagt det helt rigtige sted.
Jeg gik direkte hjem og søgte ind på Københavns healerskole og mit sind blev pudsigt nok øjeblikkeligt roligt og stille.

For første gang i mit liv har jeg fundet mit kald, det der er mit livs formål og det der udvikler mig som den fint følende sjæl jeg er.
Min rejse ind i den spirituelle verden har været hård og fyldt af ekstrem selverkendelse og indsigt, ikke mindst i egne, men også andre menneskers reaktions mønstre. Og det er mit livs største gave at kunne få lov at hjælpe andre til at indse hvilken fantastisk sjæl og menneske de i grunden er.
Min selvbevidsthed og selverkendelse har gjort mig til den jeg er i dag, hver eneste dag dykker jeg dybere ned i min indre kerne. Jeg bliver aldrig færdig med at lære. Og jeg forsøger at have hjertet med i alt jeg gør og dette er det bedste jeg kan gøre!
På trods af min dybe indsigt i egne mønstre og vaner, er jeg også bare hende med dårlige dumme dage hvor hjemmet er det mest fornuftige valg, kvinden der bare vil holdes om og hende med dårlige hår dage og tøj der sidder mega skidt.
Men alt dette, og meget mere, er med til at definere mig som menneske i det 20’århundrede. Alle de krav der bliver stillet og forventet kan være hårde at leve op til. Men min mavefornemmelse for egen rejse bliver stærkere for hver dag der går.

Først når vi erkender at vi er nød til at elske og tilgive os selv, kan vi begynde at arbejde anerkendende og indsigtsfuldt i alle vores relationer. Vejen kan være lang og synes som om den aldrig ender. Men det er præcis dette der gør at vi kan åbne op for vores sjælsudvikling og vores jordiske liv.