Energibalancering

Vi er så vant til at sige ordet "spøgelser", men det handler i realiteten om energier.

Disse energier kan være fra afdøde der sidder fast i vores fysiske verden endnu.
Det kan også være energier fra andre levende mennesker, energi aftryk, som er smittet af på dig eller i værste fald dit hjem.

Ved en energibalancering, samarbejder jeg med Spirituel Rådgiver Heidi Flamsholt http://www.heidi-flamsholt.dk Vi arbejder på at få balanceret energierne i dit hjem, såvel som, i og omkring dig. Og vi renser og fjerner de energier vi får kontakt til.

Heidi's arbejde består i, at finde frem til, og arbejde med ikke fysiske energier, det vi i daglig tale omtaler som spøgelser eller ånder.
Hun får kontakt til disse energier, og deres vejledere, for at få guidet dem videre til den spirituelle verden. Når energierne/ånderne er kommet videre, spreder hun lys i boligen, ved at gå rundt i hver enkelt rum og visualisere et bredt spirituel lys. Dette gør hun, for at få de sidste aftryk af de ikke fysiske energier væk, som har været i din bolig.

Jeg arbejder med energi aftrykkene fra de fysiske energier, som kan være sat af dig eller andre fysiske mennesker der har efterladt aftryk i boligen. Vi kender alle til at træde ind i et rum hvor der lige forinden har været et stort skænderi eller lignende, dette giver et aftryk og kan være en meget tung og drænende energi. Dette vil jeg have fokus på ved at gå rundt i alle rum og mærke energierne og rense ud i hvert enkelt lokale.
Desuden hjælper og guider jeg dig og de andre fysiske mennesker som dyr der bor i boligen ved hjælp af
clairvoyant healing og energi balancering i dig.

For yderligere information omkring healingen af dig, så kig evt. her på min side under/clairvoyant-healing clairvoyant healing.

Til slut og undervejs i arbejdet, rådgiver vi begge om, hvordan du fremadrettet kan beskytte dig selv og dit hjem.

Inden vi siger farvel, planlægger vi et op følgende besøg hos dig inden for 3 måneder.