Undervisning.
Har du lyst til at være del af et fællesskab hvor det spirituelle, og du som individ er omdrejnings punktet?
Et fællesskab hvor formålet er at lære nyt og udvikle sig, udvide horisonter og åbne op for egne gaver og talenter?
Du skal blot deltage i en grundlæggende teori aften, for at blive lukket ind i dette fællesskab. En aften hvor du lære om dit energi system, hvordan du aktivere det, beskytter dig selv, og lukker ned igen.
Du vil herefter blive føjet til en lukket gruppe, hvorfra det er muligt at spare med andre ligesindede samt tilmelde sig de events der bliver slået op i gruppen.
Disse events afholdes som udgngspunkt ca hver anden, tredje uge, her vil vi tage forskellige emner op. Deriblandt, kort læsning og trækning, sten og krystaller, clairvoyance, healing, grundlæggende åndsteori m.m.
Aftenerne vil indeholde en del praktiske øvelser, samt en masse hygge og samvær, hvor det spirituelle er udgangspunktet. Alt hvad du lære, vil være noget du kan bruge i dit daglige liv, og som gavner din connection med den åndelige verden. Prisen for en aften vil typisk være 333,-

Du behøver ingen erfaring eller forudsætninger for at deltage, blot lysten til at lære nyt og blive en del af et smukt fællesskab med lige sindede ♥
Denne grund teori aften, vil der blive udleveret materiale om de 7 chakras (der ligger inden for den fysiske krops rammer) samt vores energi legemer m.m. og lidt om etiske regler. Vi gennemgår alt materiale, samt lære at aktivere og deaktivere vores energi system. Derudover skal vi også lære at beskytte os, når vi arbejder. Alt i alt en tæt pakket aften. Men så er du også klar til at deltage i alt hvad vi bringer på banen de mange kommende aftener.

Vi sørger hver eneste gang for lidt te og snacks, samt masser af hygge, det eneste du skal medbringe et åbent sind og dit penalhus ♥

Book os desuden til et hyggeligt og healende arrangement hjemme hos dig.
Nu har du mulighed for at få besøg af min skønne partner Abigaele Frost http://www.innerwisdom.dk og jeg, hjemme hos dig selv. Du skal blot samle minimum 6 personer, så byder vi på 2,5 time med healing, meditation, kort trækninger og hyggeligt samvær med det spirituelle som tema.

Ønsker I et specielt tema kan vi sagtens finde ud af dette også, det kunne være: parforhold, manifestation, sorg, selvkærlighed osv. Eller måske er I blot nysgerrige, og ønsker en anderledes og hyggelig oplevelse.
Vi kan også sagtens lave en polterabend begivenhed, i skal blot være opmærksomme på, at det er uden alkohol, før og under eventet. Bruden, parforhold og jeres ønsker for hende, vil være fokuspunkt for de timer vi er samlet.
Og lige meget hvad så lover vi jer, det bliver nogle knald hyggelige timer.

Det skal i sørge for: Vand, lidt te/kaffe og gerne frugt/sødt til bagefter. At der er behagelige siddepladser til alle, på stole, sofa, gulvet, og helst i en hestesko/cirkel så alle kan se hinanden.

Pris: 300,- pr. pers. (minimum 6 pers.) Det bliver dog max 3000 i grundpris, så er i over 10, koster nr 11 og frem altså ikke noget.

Ekstra: Ønsker i at vi skal finde en sten til jer hver, som i kan beholde efter vores besøg, vil der komme en
merpris på minimum 25 kr. pr person, alt efter hvilke sten der passer til jeres eventuelle tema. Dette aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

Kørsel: 5 kr. pr. kørte kilometer, dog max 30 km fra Holte.

Varighed: 2,5 timer, vi ankommer dog en lille time før, for at kunne gøre klar både fysisk og energetisk.

Har du/i spørgsmål så kontakt os for yderligere info.


Følg desuden med på vores Facebook side, Energi-værkstedet.dk:
https://www.facebook.com/energistedet/?ref=aymt_homepage_panel  

Og deltag i vores power fulde meditations og healings arrangementer i Holte.
Vi arbejder i skrivende stund på at få flyttet lokation, til et større lokale, så vi kan favne mange flere af jer fantastiske sjæle.

Velkommen i Energi-værkstedet.