Clairvoyant Healing

Healing er en af de ældste praksisser inden for helbredelse, det er virkningsfuldt og en super god støtte til mange former for almindelige kendte sundhedsbehandlinger.
Alt omkring os er energi og du og jeg arbejder i behandlingen sammen om at du får den bedst mulige opladning og justering af dit tempel. Jeg sætter mig selv til side og åbner op for at være kanal for de energier du har brug for her og nu. Vores åndlige guider vil guide og hjælpe mig til at du kan finde større forståelse for dit liv og dine reaktioner. Sammen vil vi give dig en vis og indsigtsfuld viden om dig selv som menneske og sjæl. Healingen vil muligvis bringe mange følelser frem under og efter behandlingen og det kan være du bliver følelsesmæssigt udfordret. Men jeg vil støtte og guide dig til en dybere forståelse for dine reaktioner. Vi har alle vaner og mønstre der kan være svære at bryde eller måske se, og det er præcis disse emner vi vil kigge nærmere på under en behandling. Jeg vil til hver en tid være 100% ærlig overfor dig og du vil derfor til slut gå fra behandlingen mere selvbevidst og om muligt selverkendende.

Vi starter med en samtale hvor jeg bruger Clairvoyancen til at finde frem til hvad der er i fokus i dit liv, lige her og nu. Derefter vil jeg evt. lave akupressur på dig, enten hvor du sidder på en stol eller ligger på briksen.
Akupressur er små forsigtige tryk på kroppen, disse tryk vil få energi blokeringer løsnet og energien vil flyde frit i din krop. Efter akupressuren er din krop mere modtagelig for energi arbejdet.
Under energi arbejdet, som er det sidste vigtige skridt i din behandling, ligger du trygt og varmt på briksen og jeg vil i en flydende strøm kanalisere og sende de energier til dig du har behov for her og nu. Jeg vil muligvis blive guidet til undervejs at skulle lægge hånd på dig, bruge klokker, klangskåle eller måske synge et mantra for dig. Jeg arbejder 100% intuitivt og alle behandlinger er ligeså forskellige som vi mennesker er. Energierne vil typisk arbejde i din krop, dage, ja måske uger, efter endt behandling og det kan være du er mere følelsesladet end normalt, har et større søvnbehov eller måske ovenikøbet har mere energi. Omvendt kan det os være du ikke rigtig mærker noget. Men uanset hvad så er alt som det skal være og healingen vil arbejde i din krop om du kan mærke det eller ej. Drik endeligt godt med vand da healing har en udrensende effekt helt ned på celleplan.

Har du været til en behandling hos mig og efterfølgende bliver i tvivl eller nervøs omkring noget, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. 

(Til sidst skal det lige understreges at healing ikke kan stå alene ved sygdomme hvor lægen allerede har stillet en diagnose. Det kan dog være en god støttende behandling til dette. Snak altid med din læge først hvis du er alvorligt syg og/eller tager receptpligtig medicin for din sygdom. Jeg forventer at du fortæller mig hvis du indtager receptpligtig medicin, inkl. psykofarmaka. Jeg vil til hver en tid mærke efter og evt. afvise dig hvis jeg mærker det ikke er godt for dig at få en healing oveni din nuværende situation.)