CHAI Tantra behandler. - CERTIFICERING - KLIENTER søges.

Jeg er nu gået igang med at skrive journaler til min certificering til CHAI tantra behandler. 
Det betyder at jeg har brug for dig .
Når alle rapporter er skrevet kan jeg nemlig gå til eksamen og herefter blive certificeret som CHAI tantra behandler.


En tantra behandling handler om at forbinde krop, sind, sjæl og seksualitet. Der er ingen af disse fokus områder der, i mine øjne, er mindre vigtig end andet.
Alle 4 kan kategoriseres som basal overlevelse.

For allerede nu at åbne op for tanken og tabuet at "tantra handler da om sex" kan jeg fortælle dig at nej det gør det ikke, (kun)!
Der bliver på intet tidspunkt tilbudt nogen som helst form for oral stimulans eller kønslig omgang i mit rum! Aldrig!
Og det er altid 1 vejs berøring - behandler (mig) til klient (dig).
Det er en behandling, som ville du gå til en fysioterapeut, body SDS, psykomotorisk terapeut eller en anden form for kropslig behandler.


I en behandling arbejder vi med at skabe et frit flow så vores fysiske krop og sind bedre kan navigere og sige til/fra.
Vi kan arbejde med grænser, jordforbindelse, åndlighed, sensitivitet, seksualitet, orgasme og følelseshed, smerter, traumer, forringet sædkvalitet, potensproblemer, fødsels traumer, menstruations smerter, energi blokering, søvnproblemer, ect. Der er reelt set ikke grænser for hvad vi kan arbejde med. Så egner du dig til en tantrisk behandling hos mig?? Ja - det gør du. (Dog stadig under forudsætning at jeg øver mig.)
Alle behandlinger bliver strategisk formet efter hvem du er som person. Ingen behandlinger er ens og hvad en klient oplever kan ikke sammenlignes med hvad en anden klient oplever. Og det er på ingen måde nødvendigt at arbejde med den intime del hvis du er SORT på dette.


Vi starter altid med en grundig forsamtale, her skitseres hvad din behandling skal indeholde, hvilke evt. grænser du har og vigtigst af alt din intention for behandlingen.
Intentionen kunne være: - Forbinde krop og sjæl. - Løsne energi blokeringer. - Jeg er blot nysgerrig. - Undersøger underlivssmerter. - Skabe forbindelse mellem hjerte og underliv. - Flytte fokus fra min ihærdige sex lyst/manglende sex lyst. - Finde teknikker så jeg bedre kan forklare min partner/relationer hvad jeg ønsker.
Alle følelser og kropslige fornemmelser er velkomne og intet skal skammes væk.

Selve behandlingen kan bestå af tantriske ritualer, vejrtræknings øvelser, massage, tryk, akupressur, healing, yoni/lingam massage/berøring, dans/bevægelse, diverse sanse stimuli. Hvad end der hjælper din krop til at åbne op og være modtagelig for de enorme energier vi kan skabe under denne type behandling. Vælger du at der skal indgå intim massage foregår dette til sidst i behandlingen og denne del udføres altid med handsker på. Det er typisk i denne del vi kan arbejde med at åbne op for de dybe orgastiske energier der kan hjælpe vores krop med at slippe gamle stagnerede og traumatiserende følelser/blokeringer. Med dette sagt kan der også sagtens arbejdes med orgasme træning på resten af kroppen og uden intim delen. Armhulen kan sågar også opleves som den dybeste orgasme.

Til slut taler vi om vores begges oplevelser og læringspunkter, hvad kan tages med ud i livet som fokus og aha oplevelser.


Til journal skrivnings delen skal jeg bruge:

- 3 klienter der ønsker at modtage ialt 3 behandlinger.
- 6 klienter til 1 enkelt behandling hvor så mange teknikker som muligt, øves.
- 9 klienter der modtager behandling ud fra mit speciale. (Dette annoncerer jeg senere da jeg lige skal have præciseret det præcist. Men jeg kan fortælle at det muligvis kommer til at omhandle kundalini, energier og chakra balancering. Dette forbindes med den fysiske krop for at skabe større balance.)


Uanset hvad, om du ønsker journal notering eller ej, så er du mere end velkommen. Øvelse gør mester. 

HUSK HUSK HUSK...!!!
Dette er en øve session for mig, så fejl og/eller mangler kan muligvis opleves.. Igen, ØVELSE gør mester.
Jeg vil dog som altid gøre mit ypperste for at møde dig lige præcis der hvor du er! 


(Som altid og i største respekt for dig og mig, vil jeg hvis jeg mærker at jeg ikke kan hjælpe dig på din nuværende rejse, henvise dig videre til andre potentielle behandlere. Jeg forventer du fortæller mig hvis du tager nogen for for psykofarmaka eller recept pligtig medicin. Før behandlingen modtager du et dokument der skal udfyldes og sendes retur før din behandling.)