6 mdrs sundheds forløb

Sundhed er for mange indbegrebet af at spise sundt, dyrke motion og få masser af frisk luft.  Dette er naturligvis vigtige skridt for at opretholde et stærk og modstandsdygtig immunforsvar. Men hvorfor opleves der, i nogle tilfælde, alligevel sygdom, udfordringer, modstand - fysisk og/eller psykisk? 

Vores aller helligste tempel - vores krop - har i den grad, med nutidens livsstil, brug for at blive set og udforsket på celleniveau. Vigtigst af alt er nemlig at vores celler er i balance. Hvis cellerne er i ubalance kan kroppen have svært ved at komme af med diverse affaldsstoffer og dernæst at kunne optage de sunde og gode næringsstoffer vi forsøger at fodre vores krop med.

Der findes så uendeligt mange kost og sundhedsråd fra forskellige kilder. Nogle er super gode og andre kræver så stort et indgreb at det bliver uoverskueligt overhoved at starte. 
Vi mennesker kan, hvis vi får for mange muligheder, opleve at blive forvirret og ikke vide hvor og hvad man skal og bør starte med. I mange tilfælde oplever vi at de ubalancer, smerter, sygdomme der er i kroppen er blevet en normal tilstand, det vi nu kan kalde for en kronisk tilstand. I større eller mindre grad. Vi har på sin vis, vænnet os til, givet op eller følger nu nogle vaner og mønstre der arbejder imod vores bedste.

Det vi mennesker er aller bedst til, det er at tilpasse os. Tilpasse os det miljø vi er i. Kropslig og omgangskreds. Men hvad nu hvis vi i stedet prøver at kigge ærligt og konstruktivt på vores miljø og hverdagsliv, så kunne vi måske ændre hele vores liv. 

Alt kan, i mine øjne, ændres til det bedre, det er vores mindset, tit og ofte udlevet fra frygt, der stopper os fra at handle, udforske, gøre, gå en anden vej end den vi kender eller bliver anbefalet. Det er menneskeligt og denne adfærd er noget vi alle kender, på den ene eller anden måde. Men hvad nu hvis livet kunne opleves bedre og mere frit?

Selve forløbet - 6 mdr.

 Vi starter med et aftalt første møde hvor jeg og min samarbejdspartner viser dig hvad hele konceptet handler om.  Vi gennemgår alle detaljer og udfra dine udfordringer, vaner og mønstre brygger vi et forløb hvor du og din krop er i fokus. Efter første møde følger og støtter jeg dig tæt I 6 mdr. Jeg sikre mig at du kommer godt fra start og at du får etableret nogle sunde vaner og rutiner som kan hjælpe dig med din sundhed. Dette både i forhold til din kost, træning og mental velvære. Jeg hjælper dig med at skabe nogle sunde rutiner.  Den første måned taler vi sammen hver eneste uge, dette for at sikre at alle spørgsmål og tvivl bliver besvaret så hurtigt som muligt og har du brug for det kan du altid skrive til mig udover det aftalte. Jeg tilbyder dig desuden i løbet af de 6 mdr 2 gratis Healings Massager, læs gerne om behandlingen her på siden.

Efter den første måned taler vi sammen 1 gang om mdr, igen er dette for at tjekke ind hvordan du har det og hvordan det går med at opretholde dine nye sunde vaner. Dog er disse  chekins helt afhængigt af hvad du har brug for. Jeg er her for at hjælpe, guide og støtte dig i din proces, hvad end den måtte være.
Indenfor de første 4 måneder kan du være heldig, helt ned på celleniveau, at mærke en fysisk forbedring. Måske mærker du allerede denne forbedring efter et par uger, dette afhængig af hvor fast dit sygdomsforløb sidder i kroppen. Det tager 120 dage før kroppen har dannet nye celler og derfor er vigtigheden i at du kommer ordentlig fra start, ultimativt det vigtigste for din nye begyndelse. Som en tillægsnote kan det fortælles at vi hvert 7énde år har en HELT ny krop. Alle celler er skiftet ud. Derfor er tålmodighed vigtig for at komme af med dybe fastgroede sygdomme, udfordringer. 

At vælge og arbejde med alternativ sundhed og behandling, som er min levevej, er ikke altid en vej hvor der kan loves en mærkbar forbedring, og et kvikfix kan og vil aldrig være vejen frem. Både som healer og kropsterapeut må og kan jeg ikke love dig at alting bliver anderledes. Dog hvis du går op i din sundhed og dit velbefindende vil dette koncept med sikkerhed være noget for dig. Og vælger du at tage din krops sundhed seriøst så står jeg 100% til din rådighed i alle 6 mdr. 

Er du klar til at tage ansvar for DIT liv og DIN sundhed???