6 mdrs sundheds forløb

Sundhed er for mange indbegrebet af at spise sundt, dyrke motion og få masser af frisk luft.  Dette er vigtige skridt for at opretholde et stærk og modstandsdygtig immunforsvar. Der findes så uendeligt mange kost og sundhedsråd fra forskellige kilder. Mange er super gode, andre kræver så stort et livs indgreb at det bliver uoverskueligt overhoved at starte. Det vi mennesker er aller bedst til, det er at tilpasse os. Tilpasse os det miljø vi er i. Det er nemlig trygt og det er bedst.

Og.... Derfor opleves der, i værste tilfælde, altså sygdomme og udfordringer. Fysisk som psykisk. 

De vaner og mønstre vi har skabt igennem livet er indgroede tillærte vaner der sidder så dybt at det hele foregår på et ubevidst plan.  Underbevidstheden styrer, videnskabeligt bevist, 95% af showet og dermed er det vi oplever blevet en kronisk tilstand. På godt og ondt. Sygdomme, mentale udfordringer, overvægt, hudproblemer, lavt immunforsvar, mave/tarmproblemer, fortsæt selv listen.... Heldigvis er jeg i samarbejde med et af verdens førende testbaserede sundhedsfirmaer og jeg kan hjælpe dig tilbage på sporet til en sundere krop. Kroppen er bygget af celler. Og vigtigst af alt er at vores celler er i balance. Hvis de er i ubalance kan kroppen have svært ved at komme af med diverse affaldsstoffer og dernæst at kunne optage de sunde og gode næringsstoffer vi forsøger at fodre vores krop med.

Alt kan, i mine øjne, ændres!
Der er dermed altid en anden vej frem!

Selve forløbet - 6 mdr.

 Vi starter med et aftalt første møde hvor jeg, og evt. en samarbejdspartner, viser dig hvad hele konceptet handler om.  Vi gennemgår og viser dig alle detaljer og ud fra dine udfordringer, vaner og mønstre brygger vi et forløb hvor du og din krop er i fokus. Vi tester din fysiske krop og opstarter dig med nye sunde vaner.

Efter første møde følger og støtter jeg dig tæt I 6 mdr. Jeg sikre mig at du kommer godt fra start og at du får etableret nogle sunde vaner som kan hjælpe dig med din sundhed og dit velvære. Den første måneds tid taler vi sammen hver uge, dette for at sikre at alle spørgsmål og tvivl bliver besvaret så hurtigt som muligt, og har du brug for det kan du altid skrive til mig udover det aftalte.

Efter den første måned taler vi sammen ca 1 gang om mdr, igen er dette for at tjekke ind hvordan du har det og hvordan det går med at opretholde dine nye sunde vaner.
Disse chekins er helt afhængigt af hvad du har brug for. Jeg er her for at hjælpe, guide og støtte dig i din proces, hvad end den måtte være.
Nogle har brug for mere støtte end andre. Og da vi alle er unikke og magiske vil der være brug for forskelligt hos os hver især.

Indenfor de første 4 måneder kan du være heldig at mærke en fysisk forbedring. Måske mærker du allerede denne forbedring efter et par dage/uger, dette afhængig af hvor låst du er i dit sygdomsforløb. Det tager 120 dage før kroppen har dannet nye celler og derfor er vigtigheden i at du kommer ordentlig fra start, ultimativt det vigtigste for din nye begyndelse. Uanset hvad vil dit tempel, helt ned på celleniveau, have ændret struktur, dette tester vi igen efter 4 mdr.
Som en tillægsnote kan det fortælles at vi hvert 7énde år har en HELT ny krop, end den vi render rundt i idag. Alle celler, er undervejs skiftet ud, så derfor er tålmodighed vigtig for at komme af med dybe fastgroede sygdomme og udfordringer. 

Er du klar til at leve dit nye liv med sunde vaner og rutiner?
Tør du tage ansvar for DIT liv og DIN sundhed???

Hvis.....
Så lad os sammen skabe din frihed.
Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

(At vælge og arbejde med alternativ sundhed og behandling, er ikke altid en vej hvor der kan loves en mærkbar forbedring - NU.
 Et kvikfix kan og vil aldrig være vejen frem. Både som healer og kropsterapeut må og kan jeg ikke love dig at alting bliver anderledes.
Jeg hverken kan eller må love dig at jeg kan fjerne, fikse eller helbrede.
Dog hvis du går op i din sundhed og dit velbefindende vil dette koncept uden tvivl, med sikkerhed være noget for dig.
Vælger du at tage din krops sundhed seriøst så står jeg 100% til din rådighed i alle 6 mdr.)